Greenspot Groenspecialisten

Greenspot Groenspecialisten

Sinds 1992

Greenspot, de hovenier met het groene hart

Het zaadje van Greenspot werd in 1992 geplant door oprichter en groenliefhebber André Prins. Sindsdien is Greenspot uitgegroeid tot een team van toegewijde groenspecialisten, hoveniers die gezamenlijk de tuinen in Amstelland en de Haarlemmermeer laten floreren. Greenspot werkt in opdracht aan tuinen van particulieren, maar ook aan (kantoor)tuinen van (semi-)overheidsinstellingen, bedrijven, VVE’s en zorginstellingen.

Grote tuin, kleine tuin

De tuinspecialisten van Greenspot gaan graag voor je aan de slag. We denken met je mee, of je opdracht groot of klein is, complex of eenvoudig. We houden rekening met hergebruik van materialen, je budget en de wensen die je hebt om je eigen stukje groen in te richten. Laat jouw tuin ook een bijdrage aan de natuur zijn.

Kwaliteit voorop

We werken met eigen materieel en maken gebruik van duurzame producten. Greenspot werkt al jaren samen met dezelfde betrouwbare leveranciers van tuinmaterialen, beplanting en bomen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we, tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, onze beloften aan jou waar kunnen maken.

Greenspot_Bomenwerk

Liefde voor de natuur

André Prins heeft de liefde voor de natuur van huis uit meegekregen. ‘Met een veldgidsje op zak, leerde mijn vader me al vroeg planten en bloemen herkennen tijdens onze wandelingen. Ik ben een echt buitenmens en koester de onschatbare waarde van de natuur. Daarom vind ik het belangrijk om samen met de klant een tuin te realiseren die een bijdrage levert aan het behoud van de natuur. Zo’n tuin biedt rust en ontspanning aan de mens en is een bron van leven voor veel diersoorten.’

Zonnebloem

De zonnebloem staat centraal in de uitstraling van Greenspot Groenspecialisten. De bloeiende gele reus heeft een speciale betekenis voor André Prins: ‘De zonnebloem is niet alleen een lust voor het oog, de krachtige Helianthus annuus is voor mij hét symbool van het belang van de natuur voor mens en dier. Van de kleine pit tot het zaadhoofd aan het einde van het bloeiseizoen, is de zonnebloem een gulle gever.’

Maak kennis met onze hoveniers

Dit zijn de groenspecialisten van Greenspot

Wie gaat binnenkort jouw droomtuin aanleggen en onderhouden? Onze enthousiaste en deskundige hoveniers stellen zich graag aan je voor.

André Prins

Eigenaar

Menno Kragtwijk

Vakhovenier

Diego van Veen

Hovenier in opleiding

Dawit Mihreteab Gebrezgi

Hovenier in opleiding

Ben jij onze nieuwe collega?

Kijk bij de vacatures

Waar we achter staan

Onze specialisaties

Watermanagement

Maak gebruik van hemelwaterbuffers. Ontdek de groene manieren om regenwater op te vangen én overstromingen te voorkomen.

Groene daken

Plant vetplanten op je dak en draag bij aan een beter milieu. Sedum en andere vegetatie leveren voordelen op.

Biodiversiteit

Breng je tuin in balans. Zorg voor een goede mix van planten, bomen en struiken, om vlinders, bijen, vogels, egels en insecten aan te trekken.

Groene daken voor iedereen

Dakvegetatie zorgt voor klimaatbeheersing, isolatie, voedsel voor vogels en insecten

Klantervaringen

Onze klanten aan het woord

Arnout de Jager Hoofddorp

Greenspot verzorgd bij ons o.a. het onderhoud van de fruitbomen. André en zijn team voorzien ons van advies en hulp bij het jaarlijkse snoeiwerk. Professionele bedrijf met veel kennis en ervaring op elk vlak van onderhoud en tuinaanleg.

D.H. van der Woude Hoofddorp

Greenspot heeft onze daktuin ontworpen en helpt met het onderhoud. André en zijn team van professionals leveren top-prestaties voor eerlijke 'witte' tarieven. Gewoon, zoals het hoort en zoals je het verwacht. En het zijn leuke mensen, dat ook 😉

Greenspot hovenier legt biodiverse tuinen aan
Caroline van Daalen Heemstede

Greenspot heeft onze voor- en achtertuin uitstekend aangelegd! Ze dachten goed mee, werkten zeer nauwkeurig en gaan door tot de klus geklaard is. Ik beveel ze van harte aan.

De groene belofte van Greenspot

Wij vervullen je tuindromen en realiseren de tuin waarin jij je thuis voelt