Greenspot Groenspecialisten

Tuinplezier op maat

Ontdek de mogelijkheden: Tuinrenovatie

Past je tuin niet meer bij je levensstijl? Met een groene oppepper haal je meer uit je tuin!

Een tuin is een kostbaar groen bezit dat een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid en het milieu. Bezig zijn in de natuur of juist tussen het groen tot rust komen, is goed voor lichaam en geest. Toch kunnen na verloop van tijd je tuinwensen zijn veranderd waardoor de groene buitenruimte niet meer aansluit op je levensstijl. Dan is het tijd voor een tuinrenovatie! De hoveniers van Greenspot denken graag met je mee om van jouw tuin weer die fijne plek te maken.

Je tuin op de schop? Onze groenspecialisten zijn experts in duurzaam renoveren.

Wij renoveren door:

Veel gestelde vragen

Ja! Juist bij een tuinrenovatie kun je elementen die nog passen bij je tuinwensen behouden in je tuin. Behalve een deelrenovatie is ook een totale tuinrenovatie mogelijk. Bij de aanschaf van nieuwe materialen houden we rekening met een lange levensduur en weinig onderhoud.

Dat kan heel goed! De hoveniers van Greenspot worden erg enthousiast van een tuinrenovatie die een levende tuin oplevert. Ons motto is: 'Tegel eruit, plantje erin!' Met een uitgekiend beplantingsplan zal de biodiversiteit zich snel herstellen. En de tegels? Die kunnen we recyclen!

Greenspot is zuinig op materiaal. Wij willen zoveel mogelijk verspilling voorkomen en afval beperken. Daarom bekijken we eerst welke materialen uit de oude tuin gebruikt kunnen worden in jouw nieuwe tuin of in andere tuinen, door te hergebruiken of te recyclen. Met gewipte tuintegels maken we bijvoorbeeld karakteristieke stapelmuurtjes.

De kosten voor het ontwerpen, aanleggen of renoveren van je bestaande tuin, zijn afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden. Vaak is veel meer mogelijk dan je denkt. Graag denken we met je mee en stellen vrijblijvend een offerte op.

Onze betrokkenheid bij de natuur zetten we graag én met groot enthousiasme in bij het ontwerpen, renoveren, aanleggen en onderhouden van jouw unieke levende tuin in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Vijfhuizen en Zwanenburg.

Inbegrepen

Vragen? We adviseren je graag!

De groene belofte van Greenspot

Wij vervullen je tuindromen en realiseren de tuin waarin jij je thuis voelt