Greenspot Groenspecialisten

Tuinplezier op maat

Ontdek de mogelijkheden: Tuinaanleg

Met enthousiaste vakmensen, eigen materieel en duurzame materialen, leggen we volgens afspraak je tuin aan

Ben je tevreden met het ontwerp van je tuin én met onze offerte? Dan kunnen de hoveniers van Greenspot aan de slag. We plannen het werk, het materieel en de vakmensen in. We voeren het beplantingsplan en bestratingsplan zorgvuldig uit, aan de hand van het tuinontwerp. In overleg hergebruiken en recyclen wij graag materialen als tuinhout, tegels en andere bestrating, maar ook beplanting en bomen. Tijdens de werkzaamheden houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van de vorderingen zodat je er zeker van kunt zijn, dat wij de tuin van je dromen aanleggen.

Greenspot hovenier tuinaanleg Nieuw-Vennep vijver pomp aanleggen
Greenspot hovenier tuin schutting aanleggen Amsterdam Amstelveen

Onze groenspecialisten zijn experts in het aanleggen van milieuvriendelijke tuinen. Geniet ook van een groen paradijsje!

Wij plaatsen, planten en leggen aan:

Veel gestelde vragen

De tijd die wij nodig hebben om een tuin aan te leggen, is afhankelijk van het tuinontwerp. We spreken een startdatum met je af en een streefdatum waarop we je tuin hebben gerealiseerd. Aan de hand van het stappenplan, houden we je steeds op de hoogte hoever we met het project zijn.

Woon je in een 'rijtjeshuis'? Dan zijn we, afhankelijk van het soort schutting, in principe in 1 dag klaar met het plaatsen.

Omheiningen, schuttingen en erfafscheidingen kunnen uitgevoerd zijn in hout, metaal (zoals schanskorven gevuld met stenen of beplant met Hedera), kunststof, beton en ook groene afscheidingen als wilgentenen, riet of bamboe, hekwerk panelen, heidemat, boomschorsmat of plantenbakken.

De kosten voor het ontwerpen, aanleggen of renoveren van je bestaande tuin, zijn afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden. Vaak is veel meer mogelijk dan je denkt. Graag denken we met je mee en stellen vrijblijvend een offerte op.

Onze betrokkenheid bij de natuur zetten we graag én met groot enthousiasme in bij het ontwerpen, renoveren, aanleggen en onderhouden van jouw unieke levende tuin in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Vijfhuizen en Zwanenburg.

Inbegrepen

Vragen? We adviseren je graag!

De groene belofte van Greenspot

Wij vervullen je tuindromen en realiseren de tuin waarin jij je thuis voelt