Greenspot Groenspecialisten

Tuinplezier op maat

Ontdek de mogelijkheden: Tuinontwerp

Greenspot ontwerpt de tuin die past bij jou en bij je leefstijl

Je droomt van een heerlijke tuin, een eigen groene plek waar je je echt kunt ontspannen of plezier kunt hebben met familie en vrienden. Waar je alleen en samen kunt genieten van al het groene goeds dat jouw tuin te bieden heeft. Je tuin is het groene verlengstuk van je huis, een buitenruimte waar je je fijn voelt. Welke tuin past bij jou bij je woonsituatie? Ontdek de mogelijkheden samen met onze tuinontwerper. Het tuinontwerp dat we maken is uniek en exclusief voor jouw tuin, met als uitgangspunt dat deze groene buitenruimte je ook over een aantal jaar net zo veel plezier geeft.

Geniet jarenlang van je tuin, met een tuinontwerp van Greenspot

We komen persoonlijk bij je langs om:

Veel gestelde vragen

Ja! Wij ontwerpen op papier, zo heb je het resultaat van jouw tuinontwerp direct in handen. We sturen de tekening op per post tenzij je de voorkeur hebt voor een digitale versie.

Nee, nog niet. We willen eerst zeker weten dat je 100% tevreden bent met ons ontwerp voor je tuin. Pas dan stellen we een duidelijke offerte op, zonder verborgen kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk genieten van je tuin. Heb je de offerte goedgekeurd, dan gaan wij de materialen bestellen en de planning maken. We maken afspraken over de startdatum waarop we beginnen met het aanleggen van je tuin, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Voordat je een afspraak met ons maakt, is het leuk om zelf aan de slag te gaan en te bekijken welke mogelijkheden je hebt voor het inrichten van de beschikbare ruimte. Dat doe je met deze handige tuinplanner van Gardena.

De kosten voor het ontwerpen, aanleggen of renoveren van je bestaande tuin, zijn afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden.

De prijzen voor het maken van een tuinontwerp en beplantingsplan zijn:

  • Tuinontwerp voor een tuin tot 100 m2: € 750,-
    Beplantingsplan: € 250,-
  • Tuinontwerp voor een tuin van 100 m2 - 500 m2: € 1000,- tot € 1500,-
    Beplantingsplan: € 500,-
  • Tuinontwerp en beplantingsplan voor een tuin groter dan 500 m2: prijs in overleg

Deze prijzen zijn inclusief btw.

Vaak is veel meer mogelijk dan je denkt. Graag denken we met je mee en stellen vrijblijvend een offerte op.

Onze betrokkenheid bij de natuur zetten we graag én met groot enthousiasme in bij het ontwerpen, renoveren, aanleggen en onderhouden van jouw unieke levende tuin in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Vijfhuizen en Zwanenburg.

Inbegrepen

Vragen? We adviseren je graag!

De groene belofte van Greenspot

Wij vervullen je tuindromen en realiseren de tuin waarin jij je thuis voelt