Greenspot Groenspecialisten

Tuinplezier op maat

Ontdek de mogelijkheden: Tuinonderhoud

Blijf genieten van je tuin met een voordelig onderhoudsplan

Zelf je tuin onderhouden is een fijne en gezonde activiteit om te doen. Bewegen tussen de geuren en kleuren van bloemen en planten is een weldaad voor de gezondheid; groen doet goed! Toch lukt het niet altijd om zelf het onderhoud van je tuin te doen. Dat begrijpen de hoveniers van Greenspot maar al te goed. Met een van de voordelige onderhoudsplannen kun je rekenen op periodiek onderhoud van je tuin met een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt. Of je kiest voor een onderhoudsplan met vaker en uitgebreider tuinonderhoud. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, maar geniet je iedere dag van een mooie en goed onderhouden tuin.

Tuinonderhoud hovenier Haarlemmermeer

Onze hoveniers zijn experts in het periodiek onderhouden van je tuin.

Veel gestelde vragen

De kosten van de onderhoudsplannen zijn afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden. Vaak is veel meer mogelijk dan je denkt. Graag denken we met je mee en stellen vrijblijvend een offerte op.

Gedurende de contractperiode kan altijd voor een ander onderhoudsplan gekozen worden, soms is dat zelfs noodzakelijk.

Een onderhoudplan wordt voor de looptijd van één jaar afgesloten en kan in principe niet tussentijds worden opgezegd.

Onze betrokkenheid bij de natuur zetten we graag én met groot enthousiasme in bij het ontwerpen, renoveren, aanleggen en onderhouden van jouw unieke levende tuin in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Vijfhuizen en Zwanenburg.

Inbegrepen

Vragen? We adviseren je graag!

De groene belofte van Greenspot

Wij vervullen je tuindromen en realiseren de tuin waarin jij je thuis voelt